Pe tarâmul de dincoace

Lucruri pe care le gândesc atunci când nu gândesc

Giveaway of the day – IVATHERM!!!!!

Posted by nedeia pe 03/02/2011

De ceva vreme am remarcat ca se poarta cadorisirea . Si este foarte bine :). Oameni minunati se pun pe treaba, nascocescconcursuri s idau cadou creme, unguente, muzica, scutece refolosibile, design web. bijuterii, cate si mai cate! Si, daca e vorba de ceva made in Romania e musai sa particip si sa dau mai departe de stire, nu?

De ce spun de fabricat in Romania? pentru ca am dat peste acest mi-nu-nat giveaway:
http://beautynewsbyadelasirghie.blogspot.com/2011/01/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html

Minunat, pentru ca Adela s-a hotarat sa ofere cadou nici mai mult, nici mai putin, decat … PRODUSE IVATHERM!!!!

Apa termala de Herculane, acea perla a Romaniei ce ar putea sa fie MULT mai bine folosita, acum ambalata in produse cosmetice de catre francezi :). Eu am folosit de la Ivatherm pentru multa vreme crema anticelulitica si apa termala in tratarea diferitelor probleme ale pielii. OK, banuiesc ca stiti cu totii la ce se foloseste crema anticelulitica, dar apa termala… aici am gasit mai multe intrebuintari: racorirea zonei scutecului copilului, calmarea iritatiei care ii apare pe timp de vara (multe bubite mici pe toata pielea, mai cu seama pe pliurile pielii). Pentru fata mea – pe timp de vara, un bun hidratant, am folosit-o de multe ori pe post de lotiune tonica / crema de fata dupa ce ma spalam pe fata dimineata si seara (mai ales cand am stat la tara , unde poluarea nu imi umplea porii cu toxinele proenind din arderea benzinei 🙂 ). Evident, am folosit-o si pe post de ..racoritore in zilele toride.

Si ce am mai folosit? Crema de fata cu protectie solara, la mare fiind, unde nu vroiam sa imi da pe fata cu laptele de corp parfumat cu care imi dadeam pe restul corpului. Si crema pentru tenul cu probleme (ten gras, cu tendinte acneice). Mai ales inainte de sarcina, acum parca eruptiile s-au mai domolit un pic.

Nu imi mai cumpar cosmetice din comert decat foarte foarte rar, dar cand cumpar, ma uit la cele romanesti, si la eticheta . Ivatherm este printre cele doua – maxim trei alegeri. Pana acum nu am regretat si sper ca, in urma tragerii la sorti, sa m aaflu printre privilegiatele castigatoare ale unei creme de fata IVAMAT – crema hidratanta. Pentru tenul meu mixt 🙂

 

Lasă un comentariu